Правилник сајта

ПРАВИЛА И УСЛОВИ КОРИШТЕЊА

Молимо вас да пажљиво прочитате правила и услове коришћења сајта Pelagicevo.gov.ba. Приступањем и коришћењем овог сајта слажете се са условима и правилима описаним у овом документу. Уколико се не слажете са овим правилима и условима, немојте користити сајт. Забрањено је користити овај сајт и било који његов дио у незаконите сврхе.

Сајт Pelagicevo.gov.ba задржава право да без најаве промјени правила и услове коришћења.

 

 

ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

Pelagicevo.gov.ba се залаже за очување ваше приватности. Сајт неће дистрибуирати ни продавати приватне податке трећој страни, осим уз дозволу корисника.

Сајт може, у складу са законом, прикупљати неке податке о својим корисницима, добијене током коришћења сајта. Ове податке Pelagicevo.gov.ba може користи за побољшање и прилагођавање сајта и његовог садржаја.

Прикупљене личне податке, попут емаил адресе, имена и презимена, Pelagicevo.gov.ba неће без дозволе корисника продавати и дистрибуирати. Pelagicevo.gov.ba задржава право коришћења ових података у случају тешког кршења правила сајта и незаконитог коришћења од стране корисника.  

 

 

ВЛАСНИЧКА И АУТОРСКА ПРАВА

Сајт Pelagicevo.gov.ba је искључиво власништво општине Пелагићево, Република Српска, Босна и Херцеговина. Сви посјетиоци имају право да бесплатно користе садржаје сајта, све док не крше правила коришћења. Сајт Pelagicevo.gov.ba састоји се од властитих садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја, садржаја које су креирали и послали посјетиоци и везама ка спољашњим страницама. Све садржаје посјетиоци користе на властиту одговорност и Pelagicevo.gov.ba не сноси одговорност за било какву штету насталу коришћењем сајта.

Сајт Pelagicevo.gov.ba полаже ауторска права на све садржаје који се налазе на сајту. Неовлашћено коришћење било ког дијела сајта без дозволе власника ауторских права сматра се кршењем ауторских права. Уколико сматрате да је Pelagicevo.gov.ba повриједио ваша ауторска права, молимо да нас о томе обавјестите, а спорни садржај ће, након провјере, бити уклоњен.

Konkursi skroler

Назив документа Величина Датум и вријеме
An Adobe Acrobat file Пријава на јавни конкурс - приправници 71.19 KB 21.01.2020. 21:46:00
An Adobe Acrobat file Јавни конкурс за пријем приправника - Пелагићево 78.89 KB 21.01.2020. 21:45:28
An Adobe Acrobat file Статут Центра за социјални рад Пелагићево 4.49 MB 01.08.2017. 17:45:01
Назив документа Величина Датум и вријеме
×