УСВОЈЕН ИЗВЈЕШТАЈ О БУЏЕТУ ЗА ПРОШЛУ ГОДИНУ

Written by Odrzavanje. Posted in Вијести

На 14. редовној сједници Скупштине општине Пелагићево, која је одржана 28. маја 2018. године, одборници су усвојили Извјештај о извршењу Плана буџета општине Пелагићево за период 01.01.-31.12.2017. године. Укупна буџетска средства износила су 2.910.613 марака, док је буџетска потрошња била 2.655.087 марака.

За директора Центра за социјални рад Пелагићево именована је Гордана Балаћ, а именовани су и вршиоци дужности чланова Управног одбора Туристичке организације "Пелагићево" из Пелагићева.

Донешена је Одлука о расписивању јавног конкурса за избор и именовање директора Туристичке организације "Пелагићево" из Пелагићева, Одлука о смањењу закупнине пољопривредног земљишта у својини Републике Српске на подручју општине Пелагићево.

Усвојен и извјештај о раду начелника општине за период између два скупштинска засиједања, те донешено неколико одлука о прихватању прометовања некретнина, продаји пословног простора у згради Дома културе, замјени непокретности у МЗ Турић, смањењу закупнине, као и Одлука о одређивању уписних подручја.

Konkursi skroler

Назив документа Величина Датум и вријеме
×