САСТАНАК СА МИНИСТАРКОМ ПОРОДИЦЕ, ОМЛАДИНЕ И СПОРТА

Written by Odrzavanje. Posted in Вијести

Начелник општине Пелагићево, Симо Стакић, предсједник Скупштине општине Пелагићево Славко Тешић и предсједник Школе фудбала „БААП Еврогол“ из Пелагићева, Никола Шаркановић у Министарству породице, омладине и спорта РС, у Бања Луци, састали су се са министарком Јасмином Давидовић.

Тема састанка био је предстојећи 6. Међународни фудбалски турнир „Булс куп Пелагићево 2018“, који се одржава од 11. до 13. маја 2018. године у Пелагићеву, а  организацији ШФ „БААП Еврогол“, за дјечаке узраста 10 и 12 година. На турниру ће учествовати 64 екипе из девет европских држава.

Министарка Давидовић је изразила задовољство што се један тако велики турнир организује у Пелагићеву, јер је изузетно важна популаризација и омасовљење спорта у свим општинама Републике Српске и нагласила да ће Министарство, у складу са својим могућностима, помоћи организацију овог турнира.

Начелник Стакић је истакао да ће на турниру учествовати око 900 дјеце из девет држава, који ће доћи у Пелагићево и веома је значајно да се локална заједница представи у најбољем свјетлу.

 

Konkursi skroler

Назив документа Величина Датум и вријеме
×