ПОТПИСАН УГОВОР СА КАЛОСОМ

Written by Odrzavanje. Posted in Вијести

Општина Пелагићево и Високошколска установа Европски универзитет "Калос" из Тузле потписали су Уговор о академској, научној и пословно-техничкој сарадњи. Уговорне стране ће настојати да развијају међусобне академске везе према принципима заједничке користи, општег друштвеног интереса, те заједничке комплементарне дјелатности високог образовања. 

Циљеви сарадње су: развој и подстицање заједничких истраживања, семинара, међународних конференција, уз напоре да се обезбиједе екстерне изворе финансирања, развој размјене знања и научних информација кроз реципрочну размјену научних и стручних публикација, е-публикација, академског материјала, стручних извора и других ресурса, охрабривање и других академских пројеката и активности упућених према другим академским партнерима и осталим изворима финансирања непрофитабилних и академских пројеката, подстицање и других академских активности за које се обје уговорне стране сложе да су од заједничког интереса и користи.

У име општине Пелагићево, Уговор је потписао Симо Стакић, начелник општине, а у име Европског универзитета "Калос", ректор Недељко Станковић.

 

Konkursi skroler

Назив документа Величина Датум и вријеме
×