АСФАЛТИРАНА ДВА ЛОКАЛНА ПУТА

Written by Odrzavanje. Posted in Вијести

У протеклих неколико дана, на подручју општине Пелагићево, асфалтирана су два локална пута, у купној дужини од 780 метара и вриједности од 63.000 марака.

Ради о пројекту развоја руралног пословања, које реализује Јединица за координацију пољопривредних пројеката при Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде РС у сарадњи са Оппштином Пелагићево и грађанима. Овај пројекат финансира се кредитним средствима од стране Међународног фонда за развој пољопривреде - ИФАД.

Асфалтиран је пут Пелагићево - Обудовац 2, у Ђурицама, у Мјесној заједници Ћендићи, у укупној дужини од 200 метара, укупне вриједности 28.000 марака. Сада је веза са општином Шамац повезана асфалтним путем.

Тако асфалтиран је у локални пут у Пејкићима, у Мјесној заједници Кладуша, укупне дужине од 580 метара, вриједности 35.000 марака.

У наредном периоду, биће асфалтирана још два локална пута  и то у Ломници, у Мјесној заједници Поребрице и локални пут Ломница-Ђорђићи у Мјесној заједници Пелагићево - Центар, у оквиру истог пројекта.