УСВОЈЕН НАЦРТ БУЏЕТА ЗА 2019. ГОДИНУ

Written by Odrzavanje. Posted in Вијести

Одборници Скупштине општине Пелагићево, на својој 16. редовној сједници, усвојили су нацрт буџета општине Пелагићево за 2019. годину. Према плану, укупни приходи, у наредној години, планирају се у износу од 2.335.000 марака. Слиједи јавна расправа, па потом ће приједлог новог буџета, пред одборницима бити на децембарском засиједању.

Усвојен је и извјештај о извршењу буџета општине Пелагићево, за период 01.01.-30.06.2018. године. У овом периоду, од планираних 2.495.000 марака, реализовано је, у првих шест мјесеци, укупно 1.108.222 КМ или 49,36%.

За директора ЈУ Туристичка организација "Пелагићево" именована је Слободанка Лазаревић, нови повјереник у МЗ Турић је Илија Бијелић, а у МЗ Доња Трамошница Лука Јуркић.

Подржан је и извјештај о раду начелника општине Пелагићево између два скупштинска засиједања, те План за измирење неизмирених обавза из претходног периода. 

Доношена је Одлука о измјени одлуке о називима насеља, путева, улица и тргова и формирању адресног система на подручју општине Пелагићево, којим се трг у центру општине зове Трг 9. Јануар. Одборници су прихватили и Одлуку о проглашењу Административно-културног центра "Пелагићево", те Одлуку о приступању изради регулационог плана "Пословна зона Доње Леденице".

Konkursi skroler

Назив документа Величина Датум и вријеме
×