ОТВОРЕНА НОВА ЗГРАДА ОПШТИНЕ

Written by Odrzavanje. Posted in Вијести

У недјељу, 30.09.2018. године, било је посебно свечано. Општина Пелагићево и њени становници добили су још један велељепни објекат, у самом центру, нову зграду општине.

Свечано отварање извршили су: Петар Ђокић, министар за индустрију, енергетику и рударство у Влади РС, Симо Стакић, начелник општине Пелагићево и Славко Тешић, предсједник Скупштине општине Пелагићево.

Његово преосвештенство владика зворничко-тузлански Фотије освјештао је нову зграду општине, а на Свечаној академији, у препуном новосаграђеном Дому културе, присутнима су се обратили: Славко Тешић, предсједник Скупштине општине Пелагићево, Симо Стакић, начелник општине Пелагићево, Даворин Терчон, жупан општине Сежана из Словеније и Петар Ђокић, министар индустрије, енергетике и рударства.

Начелник Стакић је најзаслужнијим институцијама, које су помогле у градњи, уручио пригодна признања.

У новој згради, порд општинске администрације биће смјештена и Подручна јединица Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове, Пореска управа и "Поште Српске". Нови објекат је укупне корисне површине од око 1.950 м2, чија је вриједност радова износила 1,4 милиона марака уз подршку Владе Републике Српске. 

Konkursi skroler

Назив документа Величина Датум и вријеме
×